Erhvervsrengøring for firmaer, boligforeninger med flere​

Overvejer I at få et tilbud på erhvervsrengøring? Jeg driver GRD Services IVS, og jeg tilbyder alle former for erhvervsrengøring for virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner med videre. Jeg har blandt andet kunder i Aalborg, Svenstrup og Nørresundby samt andre steder. Jeg tilbyder desuden også rengøring for private.

Skræddersyet og fleksibel erhvervsrengøring

​Jeg har specialiseret mig i alle former for erhvervsrengøring, og det kan være rengøring af alt lige fra køkkener til kontorer. Jeg kan påtage mig alt inden for rengøring for erhverv. Jeg kommer gerne døgnet rundt, og jeg medbringer naturligvis selv de nødvendige rengøringsmidler og redskaber.

Rengøringen bliver tilrettelagt efter jeres ønsker og behov. Dermed kan I få et resultat, som svarer til jeres forventninger. Jeg kan også skræddersy en fast serviceaftale, så den passer til jeres rytme og budget.

Jeg kan for eksempel komme dagligt, eller jeg kan komme en enkelt dag om ugen.​

Jeg har stort fokus på pris, kvalitet og fleksibilitet i min erhvervsrengøring. Jeg giver gerne råd og vejledning om de forskellige muligheder, så vi kan lave en fast eller fleksibel aftale, som passer til jer.

Kontakt mig gerne for at få et rengøringstilbud

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om priser på erhvervsrengøring. Jeg kommer også gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi får en snak og kigger på området. Derpå kan jeg udarbejde et uforpligtende tilbud, som I kan overveje. Du kan ringe til mig på telefon 21 96 73 42 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til mig på e-mail grd_services@hotmail.com.​

Brug for en rengøringsaftale?

Udfyld formularen med dit navn og telefonnummer og jeg vil ringe dig op snarest, for at drøfte en løsning der vil passe dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

OBS: Jeg taler kun engelsk​

Send en e-mail

Hvis du har spørgsmål til mine ydelser, eller ønsker at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på rengøringsservice, om end det er i hjemmet eller på kontoret, så skriv gerne til mig ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

GRD Services IVS

9000 Aalborg


CVR: 39491338

Kontakt mig

☎ Tlf.: 21 96 73 42

✉ E-mail: grd_services@hotmail.com

Følg mig

Følg mig på Facebook